От Готварския форум на БГ-Мамма- 2 броя пилешки гърди
- 2 с л кимион
- 2 с л олио
- 1 с л смлян кориандър
- 1 с л сух копър
- 1/2 ч л лют червен пипер
- 100 мл вода.
В малка тенджера се наливат 100 мл вода.. Прибавя се 1 с. л кимион, 1 с л смлян кориандър, 1 с л копър, и 1/2 ч л лют червен пипер. Кипва се и се вари, докато сместа не намали 1/2 от обема си. Маха се от огъня и се прибавя олиото и 1 с л смлян кимион. Пилешките гърди се почиства от кожата и се надрязват с остър нож. Заливат се с марината и се оставя за 30 минути. Пекат се в предварително загрята фурна на 180 С заедно със заливката още 30 минути.
Няма коментари:
Публикуване на коментар