От Готварския форум на Бг-мамма
Омекват на пара 2 моркова, парче цвекло, 1 картоф, 2-3 стръка целина, зелен фасул около 200 г., 3-4 тиквички, 4 стръка праз, 450 г. спанак, 1/2 глава карфиол. Всичко се накълцва на ситно. Смесват с 1 ч.ч. сварен зелен фасул. Разреждат се с водата от варенето по желание на гъстота. Овкусява се с 1/2 ч.л. риган, 1 ч.л. розмарин и 1 ч.л. мащерка. Оставя се на тих огън да покъкри. Преди сервиране се прибавят 2-3 скилидки чесън пасирани и сока от половин лимон плюс 2 с.л. зехтин.
вторник, 27 януари 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар