От Готварския форум на Бг-мамма
Пилешкото филе се нарязва на съвсем тънки пържоли (ако е необходимо се начукват леко) . Пържолите се поръсват със смес от подправки по собствен избор (червн пипер, черен пипер, сол) и се оставят да поседят половин час така.
Взима се една пържола и върху нея се слага най-напред бекон или тънка ивица от някакво пушено месо за аромат, след това няколко дълги и тънки ивици кисели краставички, евентуално гъби, след това още веднъж бекон и отгоре се покрива с друга пилешка пържола, така че да се получи нещо като сандвич.
"Зашива" се от всички страни с клечки за зъбии се пържи на средна температура. Обръща се от другата страна, чак след като се зачерви. През това време се нарязва на много ситно малко червена чушка и се слага да се пържи при пилешкото.
четвъртък, 29 януари 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар