От Готварския форум на Бг-мамма
Свински пържоли се посоляват и се запичат леко на скара.
1 глава лук и 200 г гъби се нарязват на ситно. Слагат се в тенджера, в която е сгорещена 1 лъжица мас ( зехтин,олио) , поръсват се със сол, черен пипер и канела, похлупват се и се оставят да се задушат. Като омекнат гъбите се прибавя 1 чаша бяло вино, 2 счукани скилидки чесън, 2 супени лъжици нарязан магданоз и 1 лъжица зехтин. Соса се оставя да заври и в него се пускат изпечените пържоли. Добавя се 1 чаша бульон. Ястието се похлупва и се оставя да къкри на слаб огън.
вторник, 27 януари 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар