четвъртък, 29 януари 2009 г.

Пиле с чесън

От Готварския форум на БГ-мамма

Продукти:

  • 6-7 пилешки бутчета
  • 1 глава чесън
  • 1 1/2 в. ч. червено вино
  • 2 дафинови листа
  • 5-6 зърна черен пипер
  • 2-3 стръка целина
  • 1 ч. л. червен пипер
  • 1 ч. л сол
  • 1/4 връзка магданоз (около 10 бр.)
Пилето се поставя в гювеч, подреждат се скилидките чесън, добавят се подправките и се залива с виното. Ястието се поставя в студена фурна, която се загрява до 180 градуса. Пече се 1 1/2 ч. Изважда се и се сервира.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
E-Book Writer