четвъртък, 29 януари 2009 г.

Пилешки шишчета с розмарин

От Готварския форум на БГ-мамма

Продукти:

  • 4 пилешки пържоли

за маринатата:

  • 2-3 скилидки чесън
  • 1 ч. бяло вино
  • 1 к. ч. олио
  • сок от 1/2 лимон
  • 1 ч. л. розмарин
  • 1 ч. л. куркума
  • лют пипер на вкус
  • черен пипер
  • сол

Продуктите за маринатата се смесват. Месото се нарязва на еднакви по големина парчета, поставя се в дълбока купа, залива се с маринатата и се оставя да престои около 1 час. Маринованите парчета месо се нанизват на шишчета. Пекат се на скара около 20 минути.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
E-Book Writer