вторник, 27 януари 2009 г.

Крумовградски кебап

От Готварския форум на Бг-мамма

ПРОДУКТИ:
  • 900 гр. свинско месо
  • 2 - 3 домата
  • 200 гр. гъби
  • 1 вр. магданоз
  • 4-5 глави лук
  • 1 каф. ч. олио
  • 1 каф. ч. бяло вино
  • лют пипер, чубрица, черен пипер и сол

Месото се запържва на кубчета. Останалите продукти ги нарязваме на по едро или по дребно зависи от вкуса и ги приготвяме за задушаване. Прибавят се последователно към месото. След доматите виното. Задушават се на бавен огън 30 мин. Сместа се разпределя по равно в гювечета. Поставят се във фурната, загрята до 250 градуса. Пече се 20мин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
E-Book Writer