вторник, 27 януари 2009 г.

Пилешки рулца с гъби

Продукти
  • 6 бр. пилешки гърди
  • 500 гр гъби
  • 50 гр лук кромид стар
  • 100 гр кисели краставички
  • 65 гр масло

Приготвяне

1. Нарежете наситно гъбите, лука, краставичките и ги задушете в маслото до омекване
2. Добавете сол, черен пипер и магданоз на вкус
3. Нарежете бялото месо на тънки филийки и ги застелете със сместа
4. Навийте ги на рулца, за да не се развият, ги прободете с клечки за зъби
5. Така приготвените хапки можете да опечете във фурна с масло, на скара или да ги пуснете във фритюрника за 10 минути
6. Поднесете с подходяща гарнитура.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
E-Book Writer