вторник, 27 януари 2009 г.
Мусака от телешко с гъби
Измийте и нарежете на ситно 300 гр. гъби, сварете ги в малко вода, подсолена на вкус и ги отцедете.Запържете 1 глава лук и гъбите с 3-4 с.л. мазнина и поръсете с чер пипер и магданоз.Смелете 3/4 кг.не тлъсто телешко, прибавете 1-2 с.л. мазнина, сол, чер пипер и ситно нарязан магданоз. Омесете добре сместа, постелете половината от нея в тавичка, намазана с масло отгоре сложете гъбите, а върху тях - останалото месо.
Labels:
гъби,
рецепти,
телешко,
ястия с месо
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар