Продукти:
- 2 тиквички
- 1 скилидка чесън
- 7-8 листа босилек
- 3-4 стръка магданоз
- 3-4 стръка копър
- 1 к. ч. олио
- 3 с. л. зехтин
- 1 ч. л. риган
- 1/2 ч. л. мащерка
- брашно за паниране
2. Овалват се в брашно и се пържат в нагорещено олио, след което се отцеждат от мазнината върху салфетки.
3. Магданозът, копърът, риганът, мащерката и чесънът се смесват в блендер и се пасират със зехтин
4. Всяка тиквичка се посолява, намазва се с ароматната смес и се навива на руло
5. Рулата се подреждат в тава и се пекат 10 минути във фурна на 200 градуса
Няма коментари:
Публикуване на коментар