от Готварския форум на Бг-мамма
Месо - около 1,5 кг. , най-добре е агнешко, става с всяко друго, като вида на месото определя какво количество мазнина ще използваш, 1 пак. масло, пресен лук 2 връзки, гъбки половин кг., джоджен, магданоз, сол, червен и черен пипер, вино да поомокри добре сместа.
Това се обърква в подходящ съд и в хладилника от предния ден. На другия ден се разпределя в алуминиево фолио според броя на гостите, опакова се да не изтече сосчето, слага се в тавата на фурната, налива се водичка, количеството на която се поддържа през цялото време, за да не загори и след около 1,5 часа е готово
вторник, 27 януари 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар