четвъртък, 29 януари 2009 г.

Салата от зелен фасул и царевица

Рецепта на Sophi
Продукти:
  • 200 гр.зелен фасул
  • 200 гр.царевица
  • 3-4 печени чушки
  • 1/2 глава лук
  • 2 скилидки чесън
  • 1/2 суп.лъж.горчица
  • олио
  • оцет
  • сол
  • 20-30 гр.орехи
Приготвяне:
Ако фасулът е замразен се задушава, смесва се с царевицата, нарязаните на дребно чушки и лука. Ореховите ядки се запичат леко и се счукват, смесват се олиото, оцета и горчицата, солта, чесъна и орехите и с получаният дресинг се заливат фасулът и царевицата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
E-Book Writer