четвъртък, 29 януари 2009 г.

Свински руладини

От универсална подправка

Продукти:

  • 6 пържоли
  • 3 глави лук
  • 150 гр.сварени гъби
  • 150 гр.пушени гърди
  • 1 к.ч.олио
  • 2 с.л. масло
  • 1 к.ч.вино
  • 1 к.ч вода
  • универсална подправка
Месото се начуква добре,поръсва се с универсалната подправка и се оставя за 2 часа. През това време в олиото се задушават гъбите, пушените гърди и лукът,нарязан на ситно. Във всяка пържола се слага от плънката и се завива като палачинка (руло). Завързват се с конец и се нареждат в йенска тенджера. Поливат се с маслото, виното и водата и се печат около 2 часа.Сервират се с гарнитура според сезона.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
E-Book Writer