Продукти:
- 1 тиквичка,
- 5-6 големи печурки,
- 2-3 скилидки чесън или пресен,
- 1 домат,
- 2-3 с.л. балсамов оцет - тъмен,
- сол, копър,
- 1 с.л. майонеза
Тиквичките и гъбите пържим в малко мазнина (печем на барбекю или грил-тиган).Доматът нарязваме на дребни кубчета. Балсамовият оцет, майонезата, солта и малко зехтин ако са печени, а не пържени зеленчуците смесваме много добре с 1 скилидка пресован чесън и разбъркваме много добре до хомогенност. Останалият чесън към края на пърженето ако пържим добавяме към зеленчуците. Сервираме поръсени с кубчета домат, копър и заляти с майонезената смес.
Няма коментари:
Публикуване на коментар