вторник, 27 януари 2009 г.

По-особени сърми

От Готварския форум на Бг-мамма

ПРОДУКТИ:
  • свински пържоли без кост или филе според броя на порциите
  • кайма
  • лук
  • черен пипер
  • чубрица
  • гъби, кисели краставички
  • зелеви листа

Всяка пържола или парче филе се начуква хубаво. Каймата се омесва, както за кюфтета (без хляб и яйца) и се намазва средно дебел слой върху пържолите. Върху каймата се слага нарязани и задушени гъби и кисели краставички. Завива се на руло, след това се завива в зелев лист като сърма и се пече до готовност. Аз лично ги слагам в гювеч, заливам ги с течност и ги оставям цяла нощ във фурната на 100 градуса

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
E-Book Writer