Продукти:
- 4 с. л. масло;
- 4 с. л. зехтин;
- 2 счукани скилидки чесън;
- 4 картофа;
- 1 ч. л. черен пипер;
- 1 ч. л. червен пипер;
- 2 с. л. пресен магданоз;
- 1 с. л. босилек
1. Картофите се обелват и се нарязват на шайби.
2. Маслото и зехтинът се загряват в тиган. Добавя се чесънът и се запържва за около 2 минути, след което се изважда от тигана
3. Нарязаните картофи се поставят в сгорещената мазнина
4. Пържат се около 8-10 минути, като се поръсват със сол и червен пипер
5. Готовите картофи се изваждат и се подправят с магданоз, босилек и черен пипер.
Няма коментари:
Публикуване на коментар