вторник, 27 януари 2009 г.

Риба с гъби

От Готварския форум на Бг-мамма

  • 1 кг. риба
  • 50 гр. масло
  • 200 гр. гъби
  • 2 глави лук
  • 1/2 връзка магданоз
  • сол
  • черен пипер
  • 1 ч. ч. бяло сухо вино
  • 1/2 чаша рибен бульон или вода

Сложете в намазана с масло или олио тавичка изчистената и измита риба. Под нея и около нея наредете ситно нарязаните гъби и лука на филийки. Залейте с виното и бульона (водата) , посолете и поръсете с черния пипер и магданоза. Отгоре сложете кубчета масло или няколко капки олио и печете във фурната около 30-40 мин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
E-Book Writer