четвъртък, 5 февруари 2009 г.

Антре: чаша шампанско с препечена филийка

От Готварския Форум на БГ-мамма

Продукти:
  • 250 г гъби
  • 70 г масло
  • сол, вегета
  • черен пипер
  • бял пипер
  • лимонов сок
  • черен хляб
  • масло
Гъбите се сипват в тенджера с кипнала вода и се сваряват за около 5 минути. След това се отцеждат от водата и се смилат в кухненски робот до получаване на пастет. Добавя се маслото и отново се пасира. Пастетът се овкусява със сол, вегета, черен пипер, бял пипер, лимонов сок и се разбърква добре. Сервира се с препечена филийка черен хляб, парче масло и чаша шампанско.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
E-Book Writer