сряда, 28 януари 2009 г.

Есенна салата

От Готварския форум на Бг-мамма
  • карфиол
  • броколи
  • червено цвекло
  • може и малко зелен фасул
  • лук
  • царевица
  • моркови
  • олио
  • оцет
Сос:
  • чесън
  • кисело мляко
  • сол
  • черен пипер
Зеленчуците се бланшират предварително - почти сваряват.
Цвеклото е важно да е сварено добре.
Царевицата е от консерва. Всичко се смесва.
Става невероятно красива цветна салата: червено - цвеклото, зелено - броколите и фасула, бяло - карфиола, жълто - царевицата
Отгоре се залива със соса от едно кисело мляко, в който са добавени чесън, сол, черен пипер.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
E-Book Writer