петък, 30 януари 2009 г.

Пилешко филе със зеленчуци

От Готварския форум на Бг-мамма

за 4 порции
  • 900-1000 гр пил. филе
  • 2 големи глави лук
  • 250-300 гр гъби
  • 2 пакета (от по 400 г.) замразени зеленчуци
Месото може да се остави като пържолки или да се нареже на хапки ( въпрос на избор) и се маринова в малко соев сос, бяло вино и подправки за 1 - 2 часа.
Изцежда се месото и се задушава в мазнина за около 10 - 15 мин. , прибавят се гъбите, като се поизпари водата им и лука, нарязан на филийки. Като поомекне лука се прибавят замразените зеленчуци. Задушава се до готовност. Подправките са по избор.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
E-Book Writer