петък, 30 януари 2009 г.

Пилешко руло с гъби

От Готварския форум на Бг-мамма

Продукти:
  • 6 бр. пилешки бутчета
  • 300 гр. гъби
  • сол
  • ч. пипер
  • фолио
Внимателно се обезкостяват бутчетата, разгъва се получената пържола, леко се начуква, осолява се и се подправя с пипера.
Гъбите се режат на малки кубчета. Разпределят се върху пържолите
Завива се пържолата с гъбите на руло и всяко руло - във фолио.
Слагат се в предварително загрята фурна на 180 градуса и се пече 30-40 минути.
Готовите рула се развиват от фолиото и се сервират.
Плънката може да се направи по избор: гъби, гъби със зеленчуци, гъби, кайма и зеленчуци, зеленчуци - както пресни, така и мариновани. Подправки - също може повече,по избор.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
E-Book Writer