сряда, 28 януари 2009 г.

Паста със зелен фасул и соев сос

Продукти:
  • 1 пакет (455 гр.) китайска юфка или друг вид паста
  • 2 с.л. сусамово олио
  • 1/2 ч.ч. соев сос
  • 1/4 ч.ч. винен оцет
  • 2 с.л. магданоз, по желание, накълцан
  • 1 с.л. настърган корен джинджифил
  • 1 ч.ч. зелен лук, нарязан по диагонал
  • 1 ч.ч. шушулки зелен фасул, пресен

Приготвяне:

В дълбок съд сложете вода да заври. Сварете пастата, според инструкцията. Отцедете и измийте със студена вода.В голяма купа смесете сусамовото олио, соевия сос, винения оцет, магданоза и джинджифила. Добавете пастата и разбъркайте, за да не се слепва и за да поеме от соса. Добавете зеления лук и пак объркайте. Накрая изсипете зеления фасул. Разбъркайте и охладете преди да сервирате.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
E-Book Writer