Продукти:
- 1 пакет (455 гр.) китайска юфка или друг вид паста
- 2 с.л. сусамово олио
- 1/2 ч.ч. соев сос
- 1/4 ч.ч. винен оцет
- 2 с.л. магданоз, по желание, накълцан
- 1 с.л. настърган корен джинджифил
- 1 ч.ч. зелен лук, нарязан по диагонал
- 1 ч.ч. шушулки зелен фасул, пресен
Приготвяне:
В дълбок съд сложете вода да заври. Сварете пастата, според инструкцията. Отцедете и измийте със студена вода.В голяма купа смесете сусамовото олио, соевия сос, винения оцет, магданоза и джинджифила. Добавете пастата и разбъркайте, за да не се слепва и за да поеме от соса. Добавете зеления лук и пак объркайте. Накрая изсипете зеления фасул. Разбъркайте и охладете преди да сервирате.
Няма коментари:
Публикуване на коментар