сряда, 28 януари 2009 г.

Макарони с аспержи

Продукти:
  • 1 пакет макарони
  • 400 гр. аспержи
  • 1 малка глава лук
  • 1 червена чушка
  • 100 гр. масло
  • сол
  • черен пипер
Приготвяне:

Аспержите се варят във вряща вода, след което се измиват със студена вода и се отцеждат добре. Нарязват се на по - малки парчета. Лукът, нарязан на ситно и чушката, нарязана на лентички, се задушават в малко масло. След 4 - 5 минути се добавят в тигана и аспержите. Макароните се варят според инструкциите на опаковката и се отцеждат. Изсипват се в тигана, заедно с останалото масло. Поръсваме със сол и черен пипер на вкус.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
E-Book Writer