събота, 31 януари 2009 г.

Пиле със зарзават

От сайта Готварство Георгиеви
  • 1 средно по големина пиле
  • 2 кг. пресни чушки
  • 5-6 скилидки чесън
  • 1 глава лук
  • 4 червени домата (пресни или от консерва)
  • 2 с. л. олио
  • по 1/2 чаена лъжичка червен и смлян черен пипер
Сваряваме пилето, обезкостяваме го и го накъсваме на малки парчета. Изпичаме чушките и ги нарязваме на парчета. В загрятото олио изпържваме нарязания на ситно лук. Прибавяме обелените и настъргани на едро ренде домати. Пържим, докато доматите се сгъстят. Тогава слагаме пилешкото месо, чушките и счукания чесън.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
E-Book Writer