сряда, 28 януари 2009 г.

Беконови наслади

От Готварския форум на БГ-мамма

Продукти:

  • 500 г пилешки гърди
  • 500 г бекон
  • 400 г пилешки дробчета
  • 400 г гъби
  • 2-3 с. л. соев сос
Месото се нарязва на едри парчета и се овкусява със соевия сос. Оставя се да се маринова 10-15 минути. Беконът се нарязва на тънки филийки, след което с него се увиват парчетата пилешко месо, гъбите и дробчетата и последователно се набождат на две шишчета. Операцията се повтаря, докато на шишчетата има място. Шишчетата се пекат на скара или барбекю 10-15 минути, като периодично се обръщат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
E-Book Writer