петък, 30 януари 2009 г.

Матрьошка

От Готварския форум на БГ-Мамма

Продукти:

  • 150 г пилешки гърди
  • 100 г варен телешки език
  • 60-70 г бекон
  • 30-40 г олио за пържене
  • 1 скилидка чесън
  • 1 люта чушка
  • 1 с. л. доматено пюре
  • 1/2 ч. л. черен пипер
  • 1/2 ч. л. сол
Гърдите се нарязват на жулиенчета и се запържват в тиган с олиото. Добавят се нарязаните бекон и език, доматеното пюре, наситненият чесън и лютата чушка. Запържва се още малко и се изсипва в гювече. Запича се в загрята фурна, докато се получи златиста коричка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
E-Book Writer