четвъртък, 5 февруари 2009 г.

Свински хапки с привкус на свежи пролетни подправки

От Перфектната вечеря

Продукти:
  • 1 1/2 кг свински бут (гърди)
  • 3 връзки чесън
  • 3 връзки лук
  • 1 връзка копър
  • 1 връзка магданоз
  • 1 връзка джоджен
  • сол
  • червен пипер
  • 1 ч. ч. вино
  • 70 г масло
Свинското месо се нарязва на хапки и се поставят в голям съд с капак. Лукът, чесънът и зелените подправки се нарязват и се слагат върху месото. Ястието се поръсва със сол, черен и червен пипер, добавят и парченцата масло. Накрая се залива с виното и се задушава на умерена температура, докато месото остане в собствен сос.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
E-Book Writer