сряда, 11 февруари 2009 г.

Агнешко задушено по римски

От сайта Гответе с мен - рецепта на Yosif

Продукти:
  • 10 агнешки котлета
  • 1/2 литър бяло вино
  • 100 милитра олио
  • 2 големи глави лук на шайби
  • 2 супени лъжици скълцан кориандър
  • 1 чаена лъжичка млян черен пипер
  • 1 супена лъжица девесил
  • 1 чаена лъжичка кимион
  • 2 чаени лъжички сол
Приготвяне:
Наредете котлетите в глинен съд заедно с лука и подправките.
Добавете солта и виното.
Задушавайте около 45-55 минути.
Поднесете котлетите със соса.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
E-Book Writer