понеделник, 2 февруари 2009 г.

Друсан кебап

От Готварския форум на Бг-мамма - рецепта на tiya
  • 100 г. свинско месо
  • 1 глава лук
  • чубрица
  • чер пипер
  • червен пипер (лют)
  • 1 с. л. масло (олио)
  • лимонов сок
  • сол
Месото се нарязва на еднакви по големина парчета. Посолява се, напръсква се с разтопеното масло и лимоновия сок, нанизва се на шиш и се пече на скара (или се задушава с малко вода) . Готовото месо се поставя в тенджера заедно с дребно нарязания лук, стритата чубрица, черния и червения пипер. Тенджерата плътно се затваря и се друса, докато лукът омекне от горещото месо.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
E-Book Writer