От сайта Гответе с мен
Продукти:
- 200 г сирене Фета
- 2 с л зехтин
- сок от 1/2 лимон
- 1 краставица
- 1 малка глава червен лук
- 2 с л ситно нарязан джоджен
- 2 с л ситно нарязан копър
- 2 с л ситно нарязан магданоз
- смлян черен пипер
Краставицата се измива, разрязва се на две и се издълбават семената. Фетата се натрошава в купа и се добавя зехтин и лимонов сок. С помощта на вилица се намачка и се подправя с черен пипер. Добавя се нарязаната на кубчета краставицата и нарязаният на полумесеци лук. Накрая се поръсва с нарязаните на ситно зелени подправки и се разбърква добре.
Няма коментари:
Публикуване на коментар