четвъртък, 19 март 2009 г.

Топла салата по италиански

От Готварския форум на БГ-мамма

Продукти:

  • 1 с л накълцан босилек
  • 2 ч л зехтин
  • 1 ситно нарязана глава лук
  • 1 малка тиквичка, нарязана на кубчета
  • 1 малък домат, нарязан на кубчета
  • 9 -10 гъби, нарязани на 4 части
  • 1 с л консервирани каперси

Зехтинът се загрява в тигана на среден огън. Изсипва се лукът и се запържва до златист цвят. Добавят се гъбите. Запържват се за още 5 минути. Добавя се тиквичката и се пържи, докато омекне. Добавят се доматите и босилекът и се отнема от огъня.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
E-Book Writer