понеделник, 6 април 2009 г.

Гъби с чесън и люти чушки (испанска кухня)

От Готварския форум на БГ-мамма

Продукти:

  • 1 кг малки гъби печурки
  • 80 мл зехтин
  • 50 г масло
  • 6 скилидки чесън
  • 2 червени люти чушки
  • 1 с л лимонов сок
  • 1/2 ч л едро смлян черен пипер
  • 2 с л магданоз
Чесънът се пресова, а лютите чушки се наситняват. В тиган се загрява зехтинът заедно с маслото. Прибавят се чесънът, гъбите и чушките. Готвят се при постояно разбъркване около 5 минути или докато гъбите не омекнат. Прибавят се останалите продукти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
E-Book Writer