Франзелата се нарязва на филийки с дебелина около 1 см. (По-атрактивно е разрезът да е под ъгъл.) Скиликдите чесън се пасират заедно със зехтина. Франзелата се намазва с получения пастет. Запича се в умерено силна фурна за около 5 минути.
При нашето РХ те не вървят към доматената супа, но са перфектно допълнение на една зеленчукова супа със сметана.
Блогът е създаден по инициатива на пишещите в темата за разделно хранене във форума на бг-мамма и се поддръжа от Кюбит, kammy, Mim4e, petq, Sladune и Pauliana. Всички рецепти са форумни, освен ако не е посочено друго. Ако желаете да ползвате информация от блога, моля посочете го като източник. Благодаря!
Няма коментари:
Публикуване на коментар